Suunnitelusta työkalujen käyttöön

Keskittyminen työympäristöön

Analysoimme tuotantonne kaikki muuttujat järjestelmällisesti, jotka vaikuttavat lopullisen työkaluratkaisuun. Tämän jälkeen teemme päätöksen siitä, mikä on teille optimaalisin työkaluvaihtoehto.

 

Optimaalisen ratkaisun määrittäminen

Yksityiskohtaisen analysoinnin pohjalta määrittelemme teille parhaan mahdollisen työkaluratkaisun. Tämä, ei välttämättä ole alkukustannuksiltaan halvin ratkaisu. Monesti vähän kalliimpi työkaluratkaisu on oikea valinta, kun halutaan laskea tuotanto kustannuksia. Tekninen ja taloudellinen tarkastelu antaa teille parhaan mahdollisen perustan päätöksentekoa varten.

 

Valmistamme korkealaatuisia työkaluja

Kyocera Unimerco:lla on tuotantolaitoksia Tanskassa, Enlannissa, USA:ssa ja Kiinassa. Kaikissa tuotantolaitoksissamme työkalut on suunniteltu ja valmistettu huipputeknologialla, mukaan lukien omassa tuotannossa tapahtuvalla työkalujen pinnoituksella. Tämä kehittynyt tuotantotapa mahdollistaa työkalujemme tasalaatuisuuden sekä korkean mittatarkkuuden.

 

Huipputarkkuutta pienillä toleransseilla

Kyocera Unimerco on kehittänyt ainutlaatuisia työkalujen rakenteita, mikä varmistaa korkean kehätarkkuuden ja tarkan toleranssin. Tämä mahdollistaa työkalujen käytön erittäin suurilla leikkuunopeuksilla. Äärimmäisen tarkka työkalujen tasapainotus ja optimoitu lastunpoisto mahdollistavat värinättömän työstön hyödyntäen kaikkia työkalun ominaisuuksia.

 

Testiyksikkö

Työkalumme testataan toimivuuden, kehätarkkuuden, lujuuden ja käyttöiän osalta. Lisäksi esitämme optimaaliset työstöarvot jokaiselle työkalulle. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa työkalut tuotantokäyttöön ilman koeajoja.

 

Jatkuvaa neuvontaa

Kyocera Unimerco:n palvelu ei lopu siihen, kun olemme toimittaneet työkaluratkaisun. Varmistaaksemme työkalujen optimaalisen käytön, annamme asiakkaillemme ammattitaitoista ohjeistusta työstöjen optimoinnista ja oikeista työstöarvoista.